Services

 

Binnen de sector techniek algemeen en specifiek binnen de rotating is er een grootte schaarste aan ervaren mensen. Je ziet veel vacatures alleen is het lastig om de juiste mensen te vinden, ook voor recruiters. Binnen recruitmentland zijn de mensen die binnen de rotating techniek voldoende kennis van zaken hebben lastig te vinden waardoor geschikte kandidaten soms niet worden herkent en kandidaten worden aangeboden die onvoldoende aansluiten bij wat men zoekt.

Xenergy heeft als onderdeel van de X-group een uitgebreide recruitment organisatie achter zich staan en heeft daarnaast als serviceorganisatie de diepgaande kennis van rotating equipment met een uitgebreid internationaal netwerk. Binnen onze recruitmentafdeling komen deze zaken samen ten behoeven van onze klanten.

Wij vinden dat een kandidaat moet passen in de omgeving waar hij of zij aan het werk gaat. Naast de technische kennis en ervaring is dit een belangrijk deel van onze dienstverlening. Wanneer een kandidaat zich thuis voelt in een organisatie is het afbreukrisico een stuk kleiner.

Wij leiden mensen op voor het vak van rotating equipment engineer om ze vervolgens bij andere bedrijven aan het werk te laten gaan. Onze recruitment richt zich op alle voorkomende functies binnen de rotating equipment en aanverwant, nationaal en internationaal.

Voor meer informatie neemt u contact op met onze vestiging in Hoogeveen.

Onze vacatures vindt u hier.