Historie

Na een carrière in de rotating equipment bij eindgebruikers, leveranciers en service organisaties besloot Henk van den Berg dat het leveren van service op een andere manier kon, meer aansluitend op de behoefte van klanten en service engineers. Na onderzoek en het oplaten van enkele proefballonnen besloot Henk dat er maar één manier was om dit goed te doen, het opzetten van een zelfstandige serviceorganisatie zonder afhankelijk te zijn van een andere partij.

In mei 2009 opende Xenergy Services haar deuren, eerst nog vanuit een thuiskantoor maar het succes van de formule zorgde dat de organisatie was toe aan uitgebreidere faciliteiten. Begin 2012 werd het kantoor aan de Stephensonweg 113 in Hoogeveen betrokken.

De diepgaande kennis van de markt en de goede bekendheid binnen de wereld van ervaren rotating engineers zorgde ervoor dat ervaren rotating equipment engineers zich aanboden als werknemer en gerenommeerde partijen werk aanboden. In het begin nog in de regio, Benelux en het westen van Duitsland, maar later breide het werkgebied zich snel uit. Op dit moment zijn wij in staat nagenoeg overal ter wereld onze werkzaamheden uit te voeren.

De huidige organisatie omvat een groep ervaren technical advisors, rotating equipment engineers en senior rotating equipment engineers aangevuld met enkele junior engineers. Binnen Xenergy Services wordt veel aandacht besteed aan opleiding waarmee wij het niveau van onze mensen op een nog hoger peil brengen en er voor zorgen dat nieuwe mensen in de branche instromen.

Samen met een gecommitteerde flexibele schil zijn wij in staat nagenoeg alle rotating projecten tot een goed einde te brengen.

Naast onderhoud en revisie aan Rotating Equipment kan Xenergy Services u helpen met uw Bolting problemen en kunnen wij uw branche gerelateerde recruitment vraag voor u invullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Hoogeveen.

Telefoon +31 88 142 0199
email office@xenergy-services.com