Services

 

Recruitment

Binnen de sector techniek algemeen en specifiek binnen de rotating is er een grootte schaarste aan ervaren mensen. Er zijn genoeg vacatures maar het is lastig, ook voor recruiters, om de juiste mensen te vinden. Bij de bureau's zijn de recruiters met voldoende kennis van rotating techniek dun gezaaid waardoor de juiste match vaak niet wordt herkend en kandidaten worden aangeboden die niet of onvoldoende aansluiten bij de functie.

Xenergy heeft als onderdeel van de X-group een uitgebreide recruitment organisatie achter zich staan en heeft daarnaast als serviceorganisatie de diepgaande kennis van rotating equipment met een uitgebreid internationaal netwerk. Binnen onze recruitmentafdeling komen deze zaken samen ten behoeven van onze klanten.

Wij vinden dat een kandidaat moet passen in de omgeving waar hij of zij aan het werk gaat. Naast de technische kennis en ervaring is dit een belangrijk deel van onze dienstverlening. Wanneer een kandidaat zich thuis voelt in een organisatie is het afbreukrisico een stuk kleiner.

Wij leiden mensen op voor het vak van rotating equipment engineer om ze vervolgens bij andere bedrijven aan het werk te laten gaan. Onze recruitment richt zich op alle voorkomende functies binnen de rotating equipment en aanverwant, nationaal en internationaal.

Voor meer informatie neemt u contact op met onze vestiging in Hoogeveen.

Onze vacatures vindt u hier.